Atelier Havenhoofd 1 in Middelharnis toont in de maand april unieke pentekeningen van Marius Westrate, geboren en getogen in Wemeldinge.

In deze bijzondere tentoonstelling zijn vooral realistische werken te zien van zijn geboortestreek Zuid Bevelend en omgeving, maar ook maritieme objecten van de Oosterschelde zijn aanwezig op de tekeningen van Marius . Hij wil zo veel mogelijk het mooie wat hij waarneemt met pen of potlood op papier zetten en en anderen laten genieten naar eigen waarneming. Daarnaast zijn er ook geometrische tekeningen te zien waar precisie een grote rol speelt. 

De laatste tijd is Marius begonnen met collages te maken ,geïnspireerd door Saskia Lubbers, wat voor hem een nieuwe ontdekking is .Hij is daardoor ook anders gaan kijken naar beeldende kunst .

Marius werk is nog niet eerder te zien geweest in de galerie bij Atelier Havenhoofd 1, of op Goeree-Overflakkee.

Sinds 2014 exposeert hij zijn werk in Nederland, België  en Spanje .Vanaf 2006 jaarlijks in de vuurtoren in Roquetas de Mar en sinds 2009 op de kunstroute te Wemeldinge .In 2013 maakte hij wel een mooie stap voorwaarts  met expositie o.a in Affligem Be ,grote kerk Veere , Kapel van St Maarten te  Grijpskerke ,open atelier Hulst , en op de kunstschouw Haamstede , en kunstroute Kampenhout Be .

De tentoonstelling van Marius is te bezichtigen van donderdag 5 april t/m vrijdag 4 mei 2018 in de galerie van Atelier Havenhoofd 1, waar u gastvrij ontvangen zult worden. Op een prachtige locatie, bij de sluis aan het Haringvlietkanaal.

De openingstijden zijn:

Woensdag van 12.30-16.30 uur                                                                    

Donderdag van 12.30-16.30 uur

Vrijdag van 9.30- 12.30 uur

Zaterdag van 9.30-12.30 uur

*Op de zaterdagochtenden is Marius zelf aanwezig om over zijn werk te vertellen.

Buiten de vaste openingstijden op afspraak via mail: info@renatevanopdorp.nl

De toegang is gratis.

Atelier Havenhoofd 1 3241LD Middelharnis, uw  gastvrouw is  Renate van Opdorp.

www.atelierhavenhoofd1.nl info@renatevanopdorp.nl

Navigatie: Oosthavendijk 81 Middelharnis.

www.mariusweststrate.nl