Even een moment en aandacht voor jezelf, beeldend bezig zijn ,op een ontspannen en rustige manier, tijdens de drukke decembermaand?

Beeldend kunstenaar Renate van Opdorp organiseert enkele workshops in haar sfeervolle atelier.

Heb je zin in zo’n creatieve middag, maak dan een keuze uit een van de volgende data of arrangementen:

Deelnemers: Minimaal 3 en maximaal 6 personen.

 Creatieve workshop/Mixed Media.

In deze workshop kan er gebruik gemaakt worden van verschillende schildertechnieken met behulp van o.a. kwasten, sponsjes, paletmes, folie en diverse materialen zoals zand,papier, gel,koffiedik,schelpjes, stofjes, kranten etc.

Er wordt geschilderd met acrylverf op canvasdoek, maat 30×40 of maat 40×50, net waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Je bent vrij om te schilderen wat je wilt, dat kan op een  intuïtieve manier zijn, abstract, naar voorbeeld of voorbeelden en deze mixen. Deze afbeeldingen kan je meenemen van huis of zoek een voorbeeld uit in het atelier. Keuze genoeg.

Of je nu wel of geen schilderervaring hebt, deze workshops is mogelijk voor iedereen. Het plezier in schilderen staat voorop, de creatieve resultaten volgen wel en zullen je verrassen.

Data: Donderdag 13, vrijdag 21  en zaterdag 15 December, van 13.30-16.30 U.

Kosten: €25,00 per keer. Inclusief Materialen, begeleiding, BTW, koffie,thee, koek, relaxte sfeer, hapje en drankje tussendoor.

  • Het is ook mogelijk om op steigerhout te schilderen, de meerprijs hiervan is €10,00 , de totale kosten komen dan op €35,00 . Maten: 40×50 of 40×60. Wil je deze optie? Geef dit dan gelijk door bij opgave van deelname, ook afwijkende maten zijn bespreekbaar. Hout geeft een warme uitstraling voor binnen in het huis, maar biedt ook de mogelijkheid voor een schilderij voor buiten.( wel aflakken thuis met buitenlak)
  • Liever een week later of andere datum en tijd? Ook dat is bespreekbaar, Geef uw voorkeur door en ik ga kijken wat de mogelijkheden zijn. Deze workshop is geschikt voor individuele -en kleine groepsaanmeldingen.
  • Uitgebreide arrangementen zijn ook bespreekbaar: High Wine, proeverij van huisgemaakte cake, soep en smeersels etc. De kosten hiervoor zijn €35,00 all-in.
  • Aanmelden of informatie via info@renatevanopdorp.nl